Για να περιορίσουμε τη δυσάρεστη μυρωδιά από το λάχανο ή το κουνουπίδι που βράζει...
βάζουμε στην
κατσαρόλα 1 – 2 δαφνόφυλλα, 3 – 4 κόκκους μπαχάρι και 1 κουτ. σούπας λευκό ξίδι. Το τελευταίο συμβάλλει στο να διατηρήσουν τα λαχανικά το ανοιχτό χρώμα τους. Πηγή
Via
κατσαρόλα 1 – 2 δαφνόφυλλα, 3 – 4 κόκκους μπαχάρι και 1 κουτ. σούπας λευκό ξίδι. Το τελευταίο συμβάλλει στο να διατηρήσουν τα λαχανικά το ανοιχτό χρώμα τους. Πηγή
Via