Γαρνίρετε τα παγωτά σας και οποιοδήποτε άλλο γλυκό
Υλικά 1 κούπα κρυσταλλική ζάχαρη
6 κουταλιές της σούπας βούτυρο κούπα κρέμα γάλακτος Εκτέλεση Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε την ζάχαρη και ρυθμίζουμε την εστία στη χαμηλή
ένταση. Ανακατεύουμε την ζάχαρη μέχρι να διαλυθεί εντελώς και γίνει
υγρό μείγμα, τότε ρίχνουμε το βούτυρο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι
να λιώσει. Όταν λιώσει το βούτυρο κατεβάζουμε την κατσαρόλα από την εστία και
ανακατεύουμε με την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Αφήνουμε να κρυώσει λίγα λεπτά και φυλάμε σε αποστειρωμένο βάζο,
τοποθετούμε στο ψυγείο για 2 βδομάδες και είναι έτοιμη για χρήση. sidagi
Via
Υλικά 1 κούπα κρυσταλλική ζάχαρη
6 κουταλιές της σούπας βούτυρο κούπα κρέμα γάλακτος Εκτέλεση Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε την ζάχαρη και ρυθμίζουμε την εστία στη χαμηλή
ένταση. Ανακατεύουμε την ζάχαρη μέχρι να διαλυθεί εντελώς και γίνει
υγρό μείγμα, τότε ρίχνουμε το βούτυρο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι
να λιώσει. Όταν λιώσει το βούτυρο κατεβάζουμε την κατσαρόλα από την εστία και
ανακατεύουμε με την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Αφήνουμε να κρυώσει λίγα λεπτά και φυλάμε σε αποστειρωμένο βάζο,
τοποθετούμε στο ψυγείο για 2 βδομάδες και είναι έτοιμη για χρήση. sidagi
Via