Σήμερα, ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα για την υγεία του ανθρώπου είναι η...
αυξημένη χοληστερόλη και τα λίπη στο αίμα. Αυτό το σύμπτωμα προκαλεί προβλήματα στην κυκλοφορία του αίματος
και ως εκ τούτου συχνά οδηγεί σε πήξη και δυστυχώς, πολύ συχνά σε καρδιακή προσβολή και συνεπώς το θάνατο. Σήμερα, υπάρχουν πολλοί τρόποι για τη μείωση της χοληστερόλης και λιπών στο αίμα και πολύ συχνά οι άνθρωποι επιλέγουν φυσικούς τρόπους. Εδώ είναι μια συνταγή
που καθαρίζει τα αιμοφόρα αγγεία και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος: Τι χρειαζόμαστε:
3 λίτρα νερό
1 κιλό λεμόνια
1 πακέτο μαγειρική σόδα
5-6 ματσάκια μαϊντανό Προετοιμασία:
Πλένετε τα λεμόνια σε κρύο νερό και στη συνέχεια τα αφήνετε να μουλιάσουν σε ζεστό νερό.
Ρίχνουμε το πακέτο με την μαγειρική σόδα και αφήστε το να καθίσει για περίπου μία ώρα (αυτό θα καθαρίσει όλα τα φυτοφάρμακα από την φλούδα λεμονιού).
Πλύνετε το μαϊντανό και ψιλοκόψτε το σε μικρά κομμάτια.
Μετά από μια ώρα, βάλτε τα όλα
σε μια κατσαρόλα και προσθέστε τρία λίτρα νερό.
Μαγειρέψτε το σε χαμηλή φωτιά για 2-3 ώρες μέχρι να γίνει περίπου 1,5 λίτρο σιρόπι. Θα πίνετε ένα μικρό φλιτζάνι
κάθε πρωί με άδειο στομάχι. Το μίγμα του σιροπιού μπορεί να διαρκέσει περίπου 15 ημέρες. Πηγή
Via
αυξημένη χοληστερόλη και τα λίπη στο αίμα. Αυτό το σύμπτωμα προκαλεί προβλήματα στην κυκλοφορία του αίματος
και ως εκ τούτου συχνά οδηγεί σε πήξη και δυστυχώς, πολύ συχνά σε καρδιακή προσβολή και συνεπώς το θάνατο. Σήμερα, υπάρχουν πολλοί τρόποι για τη μείωση της χοληστερόλης και λιπών στο αίμα και πολύ συχνά οι άνθρωποι επιλέγουν φυσικούς τρόπους. Εδώ είναι μια συνταγή
που καθαρίζει τα αιμοφόρα αγγεία και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος: Τι χρειαζόμαστε:
3 λίτρα νερό
1 κιλό λεμόνια
1 πακέτο μαγειρική σόδα
5-6 ματσάκια μαϊντανό Προετοιμασία:
Πλένετε τα λεμόνια σε κρύο νερό και στη συνέχεια τα αφήνετε να μουλιάσουν σε ζεστό νερό.
Ρίχνουμε το πακέτο με την μαγειρική σόδα και αφήστε το να καθίσει για περίπου μία ώρα (αυτό θα καθαρίσει όλα τα φυτοφάρμακα από την φλούδα λεμονιού).
Πλύνετε το μαϊντανό και ψιλοκόψτε το σε μικρά κομμάτια.
Μετά από μια ώρα, βάλτε τα όλα
σε μια κατσαρόλα και προσθέστε τρία λίτρα νερό.
Μαγειρέψτε το σε χαμηλή φωτιά για 2-3 ώρες μέχρι να γίνει περίπου 1,5 λίτρο σιρόπι. Θα πίνετε ένα μικρό φλιτζάνι
κάθε πρωί με άδειο στομάχι. Το μίγμα του σιροπιού μπορεί να διαρκέσει περίπου 15 ημέρες. Πηγή
Via