Ωραία ιδέα για πρωϊνό !
Τώρα θα μου πείτε… γιατί "τηγανό-ψωμο" αφού ψήνεται στον φούρνο;
Όπως και να το πούμε όμως έναι πανεύκολο και νόστιμο... Πως θα το κάνουμε: Χτυπήστε 2 αυγά μαζί με 250 γρ φέτα τριμμένη, 3-4 κουταλιές κεφαλοτύρι τριμμένο, 3/4 φλυτζανιού λάδι, 400 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις, αλάτι και πιπέρι και 1 1/2 φλυτζάνι νερό, μέχρι να γίνει παχύρευστος χυλός. Λαδώστε καλά ένα ταψί αρκετά μεγάλο, πασπαλίστε με λίγο αλευράκι, απλώστε το χυλό, τρίψτε απο πάνω λίγη φέτα ακόμα με λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ψήστε στους 200 βαθμούς για 3/4 περίπου. Σερβίρεται καλύτερα ζεστό.
bettyscuisine
Via
Τώρα θα μου πείτε… γιατί "τηγανό-ψωμο" αφού ψήνεται στον φούρνο;
Όπως και να το πούμε όμως έναι πανεύκολο και νόστιμο... Πως θα το κάνουμε: Χτυπήστε 2 αυγά μαζί με 250 γρ φέτα τριμμένη, 3-4 κουταλιές κεφαλοτύρι τριμμένο, 3/4 φλυτζανιού λάδι, 400 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις, αλάτι και πιπέρι και 1 1/2 φλυτζάνι νερό, μέχρι να γίνει παχύρευστος χυλός. Λαδώστε καλά ένα ταψί αρκετά μεγάλο, πασπαλίστε με λίγο αλευράκι, απλώστε το χυλό, τρίψτε απο πάνω λίγη φέτα ακόμα με λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ψήστε στους 200 βαθμούς για 3/4 περίπου. Σερβίρεται καλύτερα ζεστό.
bettyscuisine
Via
Tags
ΕΙΔΗΣΕΙΣ