Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ όταν τελειώσει το καλοκαίρι, αδειάζω την κατάψυξη από παγάκια αφού δεν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσω μέσα στο καταχείμωνο. Μήπως όμως πρέπει να τα ξανασκεφτώ καλύτερα;
Πάμε να δούμε 10 λόγους για να έχετε μια παγοθήκη μέσα στην κατάψυξη, αλλά σίγουρα όχι γεμάτη με νερό!
1. Φτιάξτε παγάκια από ελαιόλαδο με μυρωδικά για να χρησιμοποιήσετε στο φαγητό 2. Φτιάξτε σοκολάτα με φρέσκιες φράουλες 3. Φτιάξτε παγάκια με σοκολάτα γάλακτος και συνοδέψτε το γάλα σας! 4. Φτιάξτε παγάκια από καφέ για να μη νερουλώνει ο καφές σας, όταν αυτά λιώνουν! 5. Φτιάξτε παγάκια από λιωμένο βούτυρο για να χρησιμοποιείτε στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική 6. Φτιάξτε παγάκια από κρασί για να δροσίσετε άμεσα το κρασάκι σας, χωρίς να νερουλώνει 7. Φτιάξτε “παγωμένες” μερίδες από σάλτσα πέστο, ώστε να διατηρείται για πολύ περισσότερο καιρό! 8. Παγώστε σε μερίδες ζωμό από κοτόπουλο ή βοδινό για να δώστε γεύση στα φαγητά σας, αντί να βάλετε κύβους 9. Παγώστε σε μερίδες φρέσκο πολτό ντομάτας για χρήση στη μαγειρική 10. Φτιάξτε μίνι αυτοσχέδια παγωτάκια – γρανίτες με φρέσκα φρούτα και χυμό Καλή όρεξη και καλή επιτυχία !
Πηγή
Via
Πάμε να δούμε 10 λόγους για να έχετε μια παγοθήκη μέσα στην κατάψυξη, αλλά σίγουρα όχι γεμάτη με νερό!
1. Φτιάξτε παγάκια από ελαιόλαδο με μυρωδικά για να χρησιμοποιήσετε στο φαγητό 2. Φτιάξτε σοκολάτα με φρέσκιες φράουλες 3. Φτιάξτε παγάκια με σοκολάτα γάλακτος και συνοδέψτε το γάλα σας! 4. Φτιάξτε παγάκια από καφέ για να μη νερουλώνει ο καφές σας, όταν αυτά λιώνουν! 5. Φτιάξτε παγάκια από λιωμένο βούτυρο για να χρησιμοποιείτε στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική 6. Φτιάξτε παγάκια από κρασί για να δροσίσετε άμεσα το κρασάκι σας, χωρίς να νερουλώνει 7. Φτιάξτε “παγωμένες” μερίδες από σάλτσα πέστο, ώστε να διατηρείται για πολύ περισσότερο καιρό! 8. Παγώστε σε μερίδες ζωμό από κοτόπουλο ή βοδινό για να δώστε γεύση στα φαγητά σας, αντί να βάλετε κύβους 9. Παγώστε σε μερίδες φρέσκο πολτό ντομάτας για χρήση στη μαγειρική 10. Φτιάξτε μίνι αυτοσχέδια παγωτάκια – γρανίτες με φρέσκα φρούτα και χυμό Καλή όρεξη και καλή επιτυχία !
Πηγή
Via