Ψάχνετε τον τρόπο για να γίνει το κρέας που μαγειρεύετε πιο μαλακό;
Για να είναι πιο τρυφερό και ζουμερό το χοιρινό ή το μοσχαρίσιο κρέας που κάνουμε ψητό στο φούρνο ή στη σχάρα και για….
να ψηθεί λίγο πιο γρήγορα, χρησιμοποιούμε το εξής κόλπο:
Γεμίζουμε με το χυμό ενός πορτοκαλιού μια σύριγγα και κάνουμε «ενέσεις» με το χυμό σε διάφορα σημεία του ωμού κρέατος. Αφήνουμε το κρέας για μια ώρα και μετά το ψήνουμε.
Πηγή
Via
να ψηθεί λίγο πιο γρήγορα, χρησιμοποιούμε το εξής κόλπο:
Γεμίζουμε με το χυμό ενός πορτοκαλιού μια σύριγγα και κάνουμε «ενέσεις» με το χυμό σε διάφορα σημεία του ωμού κρέατος. Αφήνουμε το κρέας για μια ώρα και μετά το ψήνουμε.
Πηγή
Via