Δράμα: Κλοπιμαία και πυρομαχικά στο σπίτι διαρρήκτη

Ένα σπίτι γεμάτο… κλοπιμαία αντίκρισαν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Δοξάτου, όταν έκαναν έρευνα στο σπίτι ενός 38χρονου που τους τελευταίους δυο μήνες είχε διαρρήξει τουλάχιστον ένα σχολείο και δύο σπίτια! Τώρα, ερευνούν…

από πού προέρχονται όσα βρήκαν, μεταξύ των οποίων και δεκάδες σφαίρες και φυσίγγια.

Από τις έρευνες των αστυνομικών προέκυψε η ταυτότητα του δράστη που από τις τρεις κλοπές είχε αρπάξει δέκα ηλεκτρονικές συσκευές και αρκετά εξαρτήματά τους, μια διόπτρα και δυο εξαρτήματα κυνηγετικού όπλου μαζί με 33 φυσίγγια, μια χρυσή βέρα, ένα ζευγάρι γυαλιά, είδη ρουχισμού και ένα σακίδιο.

Όμως, στο σπίτι του 38χρονου βρέθηκαν 15 ηλεκτρονικές και δυο ηλεκτρικές συσκευές με διάφορα εξαρτήματα, 15 πολεμικά φυσίγγια, 60 κυνηγετικά και 28 φυσίγγια πιστολιού των 9mm, μια διόπτρα και επτά εξαρτήματα κυνηγετικού όπλου, τρία κινητά, ένα γεωργικό εργαλείο και ένα σακίδιο με ένα ζευγάρι γυαλιά και είδη ρουχισμού.

Μέρος από αυτά, αναγνωρίστηκε από τους δικαιούχους και τους αποδόθηκε, ενώ οι αστυνομικοί ερευνούν το ιδιοκτησιακό καθεστώς των υπόλοιπων που και αυτά προέρχονται από διαρρήξεις. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας που του απήγγειλε κατηγορίες για κλοπές και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Via

          SenariOgrafoS.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share