Μαγνησία: Πυροβολισμοί και ζημιές για την κληρονομιά

Σκηνές από το… Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν στην Ευξεινούπολη Μαγνησίας, όταν δύο αδέλφια που δυσαρεστήθηκαν από τη μοιρασιά της γονικής κληρονομιάς άρχισαν να καταστρέφουν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους και να πυροβολούν στον…

αέρα.

Οι δυο αδελφοί ηλικίας 44 και 43 χρόνων είχαν επισκεφτεί το πατρικό τους σπίτι και αρχικά καυγάδισαν για τις κληρονομικές διαφορές με τη μητέρα τους που κατοικεί εκεί μαζί με τον τρίτο γιο της, ο οποίος αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα. Όμως, ξαφνικά, άρχισαν να σπάνε ό,τι υπήρχε στο σπίτι, από καρέκλες και τραπέζια μέχρι τις γλάστρες και η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι.

Πριν προλάβει κάποιος να επέμβει για να τους ηρεμήσει, οι δυο «νταήδες» που ήταν εκτός εαυτού, βγήκαν στην αυλή του σπιτιού και άρχισαν να πυροβολούν για τρομοκρατήσουν τη μητέρα τους! Κάποιοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και τα αδέλφια έσπευσαν να εξαφανιστούν. Όμως, συνελήφθησαν το πρωί της Τετάρτης από άνδρες του αστυνομικού τμήματος Αλμυρού.

Κατά την διάρκεια της έρευνας που έγινε στα σπίτια των δραστών, βρέθηκαν στην κατοχή του 44χρονου τέσσερα κυνηγητικά όπλα χωρίς τις απαραίτητες άδειες και άλλα δύο στο σπίτι του 43χρονου. Τα όπλα κατασχέθηκαν και οι… ευερέθιστοι αδελφοί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα με κατηγορίες για άσκοπους πυροβολισμούς, παράνομη οπλοκατοχή και απειλή.

Via

          SenariOgrafoS.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share